V Walny Zjazd Organizacji Pozarządowych Powiatu Sochaczewskiego

17-11-2014 20:21

Porozumienie Organizacji Pozarządowych Powiatu Sochaczewskiego i Fundacja Autonomia zapraszają przedstawicieli organizacji pozarządowych działających w Sochaczewie i powiecie sochaczewskim na V Walny Zjazd Organizacji Pozarządowych Powiatu Sochaczewskiego.

Zjazd odbędzie się w dniu 27 listopada 2014 r. (czwartek) o godz. 18:00 w sali konferencyjnej Hotelu Chopin w Sochaczewie, ul. Traugutta 21.

Na zjazd zaprosiliśmy kandydatów na Burmistrza Sochaczewa, którzy wezmą udział w II turze głosowania w dniu 30 listopada. Chcemy zapytać ich o plany na nową kadencję, związane ze wsparciem przez miasto organizacji pozarządowych.

Chcemy też porozmawiać o tym, jakie postulaty do nowych władz samorządowych w gminach, mieście i powiecie mogą mieć organizacje pozarządowe z powiatu sochaczewskiego.

Podczas spotkania rozmawiali będziemy o doskonaleniu współpracy między organizacjami pozarządowymi a samorządami oraz podsumujemy pierwszy rok działania Porozumienia Organizacji Pozarządowych Powiatu Sochaczewskiego.

Podobnie, jak w latach ubiegłych, oprócz oficjalnego programu Walnego Zjazdu, spotkanie będzie okazją do dyskusji partnerów pozarządowych, samorządowych i przedsiębiorców, wymiany poglądów i wspólnej integracji.

Wszystkie informacje o Zjeździe można uzyskać u Ewy Prengowskiej, dyrektor biura POPPS, pod nr telefonu 601 135 239 i e-mail biuro@popps.org.pl.

Zapraszamy do udziału i spotkania się z nami!

V Walny Zjazd Organizacji Pozarządowych Powiatu Sochaczewskiego odbywa się w ramach projektu „Zwiększenie potencjału Porozumienia Organizacji Pozarządowych Powiatu Sochaczewskiego i jego organizacji członkowskich” i dofinansowany został ze środków Programu Operacyjnego Fundusz Inicjatyw Obywatelskich 2014 z budżetu Ministerstwa Pracy i Polityki Społecznej.